14 Ağustos 2010 Cumartesi

Pasta Kursundan- Ankara

         Blogcu arkadaşım Sevgili Nurşen'le yollarımız hep kesişti ve sonunda O da, şeker hamurlu pastalara gönül verenlerden oldu.


 İki gün yaptığımız pastalarla zaman nasıl hızlı hiç anlamadık.


 Tam bir mutfak sevdalısı arkadaşım, bu konudaki yeteneklerini şimdiden göstermeye başladı.



 Üstelik bu daha ilk şeker hamurlu pasta çalışması :) Mutfağını takip etmenizi öneririm. İşte blogu: http://nursen-yemek.blogspot.com/

6 yorum:

  1. vaaaay nurşenim süpersin ellerine sağlık şekerim.buraya da el attın demek.ilk çalışmana bayıldım devamı gelir inşallah.meltemcim hayırlı ramazanlar canım.çok öpüyorum canım.yani şimdi siz ikiniz bir mutfakta pasta mı yaptınız:((ben niye yokuuuum...öpüyorum ikinizi de...yollarımızın yeniden kesişmesi dileğiyle...

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Mintin her zaman beklerim pasta yapmaya. Sen iste yeter ki...

    YanıtlaSil
  3. İlk çalışmanız böyleyse valla ne diym artık...elinize sağlık süper olmuş

    YanıtlaSil
  4. Çok teşekkürler Utku'nun annesi :)

    YanıtlaSil
  5. Meltemcim :) eklemişsin sen fotoyu.Benim pc.de sorunlar çıktı,ekranı oğlum çatlattı yine kullanamadım,eşimin pc.ye el koydum :) ama onun pc.e benim programlarım çalışmadı :( fotoshop çalışmayınca resimlere ayarlama yapıp bloga ekleyemedim.
    Bu arada kütük pastamın resmi niye yok bakiim :) unuttun değilmi onun resmini çekmeyi.
    Öpüyorum seni canım.

    YanıtlaSil
  6. Merhaba Meltem hanım.Ziyaretiniz için teşekkür ederim öncelikle.Soft Bowl etkinliği , 1 hafta ertelendiği için katılamadım.Yoksa çok arzu ediyordum.Siz ve Narince ilgileniyordunuz sanırım etkinlikle.Sizden bir türlü ses çıkmadı.Neyse ki Narinceyle yazıştık.Ben de merak ediyordum sizi.Neyse inşallah bundan sonraki etkinliklerde sizinle tanışabiliriz.Bu arada çalışmalarınızı çok beğeniyorum.Sevgiyle kalın.

    YanıtlaSil

Special design for Tatlı Serüven by GeCe