Geçen hafta İrem Hanım'la başladığımız kurs maratonuna, kurabiye kursuyla giriş yapmıştık. Bu hafta da cupcake kursuyla devam ettik. Yine çok keyifli bir dersti.
Her dersimiz rengarenk geçiyor. Zira İrem Hanım pekçok rengi birarada kullanmayı çok seviyor. Ama maalesef tüm fotoğrafları yayınlayamıyorum. Fotoğraf makinasının azizliğine uğradığım için, rengarenk süslenen cupcake ve ders fotoğraflarının bir kısmı kayboldu.
Bu arada Şubat ayı Butik-Şeker Hamurlu Pasta kursunun tarihi 19 Şubat Cumartesi olarak belirlendi. Katılım için bana 0538 725 24 22 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.
Meltem Kışlal Çıplak
Butik- Şeker Hamurlu Pasta Kursu
* Şeker hamuru kaplamaya uygun kek yapımı ve tarifler
* Pasta kreması çeşitleri hakkında bilgi ve krema yapımı
* Şeker hamuru yapımı ve bilgileri
* Kekin katlandırılması,
* Pastanın oluşturulması,
* Temanın belirlenmesi ve renk bilgisi
* Şeker hamurlu pastaların dekorasyonunda kullanılan malzemelerin kullanım şekli
* Pastanın şeker hamuru ile kaplanması
* Pastanın, temaya uygun süslenmesi ve püf noktaları
* Uygulama günlük ve 7 saattir.
Her dersimiz rengarenk geçiyor. Zira İrem Hanım pekçok rengi birarada kullanmayı çok seviyor. Ama maalesef tüm fotoğrafları yayınlayamıyorum. Fotoğraf makinasının azizliğine uğradığım için, rengarenk süslenen cupcake ve ders fotoğraflarının bir kısmı kayboldu.
Bu arada Şubat ayı Butik-Şeker Hamurlu Pasta kursunun tarihi 19 Şubat Cumartesi olarak belirlendi. Katılım için bana 0538 725 24 22 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.
Meltem Kışlal Çıplak
Butik- Şeker Hamurlu Pasta Kursu
* Şeker hamuru kaplamaya uygun kek yapımı ve tarifler
* Pasta kreması çeşitleri hakkında bilgi ve krema yapımı
* Şeker hamuru yapımı ve bilgileri
* Kekin katlandırılması,
* Pastanın oluşturulması,
* Temanın belirlenmesi ve renk bilgisi
* Şeker hamurlu pastaların dekorasyonunda kullanılan malzemelerin kullanım şekli
* Pastanın şeker hamuru ile kaplanması
* Pastanın, temaya uygun süslenmesi ve püf noktaları
* Uygulama günlük ve 7 saattir.
burada o kurslara gitme imkanım yok ama verdiğiniz tarif ve püf noktalardan yapmaya çalışacağım... Şimdiden teşekkürler
YanıtlaSil