5 Ocak 2011 Çarşamba

Pasta - Şeker Hamuru Yapımı Kursu


 Ocak ayı programı :

Pasta - Şeker Hamuru Yapımı Kursu


* Şeker hamuru kaplamaya uygun kek yapımı

* Pasta kreması çeşitleri hakkında bilgi ve krema yapımı

* Şeker hamuru yapımı ve bilgileri

* Kekin katlandırılması,

* Pastanın oluşturulması,

* Temanın belirlenmesi ve renk bilgisi

* Şeker hamurlu pastaların dekorasyonunda kullanılan malzemelerin kullanım şekli

* Pastanın şeker hamuru ile kaplanması

* Pastanın, temaya uygun süslenmesi ve püf noktaları

* Uygulama günlük ve 7 saattir.

   Tarihler;



11 Ocak Salı


22 Ocak Cumartesi


29 Ocak Cumartesi 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Special design for Tatlı Serüven by GeCe